- Centrale Electrice -

im_1 (1)Incalzirea unei case este esentiala atata timp cat in anotimpurile reci temperatura este foarte scazuta. Dar ce faceti atunci cand nu stiti care este cea mai buna solutie?

Apelati la serviciile noastre, iar specialistii nostri in domeniu va vor ghida catre solutia cea mai buna pentru tipul de incalzire cel mai potrivit in functie de locuinta si de nevoi. Indiferent de metoda prin care veti dori sa va incalziti: centrale termice clasice, incalzire prin pardoseala, panouri solare,panouri radiante, centrale pe gaz, centrale cu combustibili solizi sau centrale electrice, compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai performante produse si cele mai bune servicii.

Nu trebuie decat sa ne contactati, un angajat al firmei noastra va prelua cererea dvs., iar el va va sfatui ce instalatii de incalzire sa folositi pentru a avea caldura dorita, dar in acelasi timp pentru a nu va afecta foarte mult bugetul.

Centrale electrice

Costurile privind incalzirea electrica fata de cea pe gaz tinand cont de preturile actuale sunt in medie mai mari cu 15-20%. Pretul unei centrale electrice este aproximativ la fel cu al unei pe gaz avand acelasi aport termic, insa sunt mult mai fiabile.

Daca ne uitam ce se intimpla in Europa de vest (de ex Budapesta este perponderent electrica) atunci probabil pe viitor solutiile vor tinde spre cele electrice.

Costurile infrastructurii sunt mult mai mici, mai usor de intretinut plus producerea energiei electrice este mult mai variata. Surselele de gaz metan sunt in scadere si este o sursa epuizabila, un motiv bun pentru care optiunile pentru sistemele de incalzire se indreapta tot mai mult spre surse ecologice sau spre centralele electrice.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.