- Centrale Pe Combustibil Solid -

1Incalzirea unei case este esentiala atata timp cat in anotimpurile reci temperatura este foarte scazuta. Dar ce faceti atunci cand nu stiti care este cea mai buna solutie?

Apelati la serviciile noastre, iar specialistii nostri in domeniu va vor ghida catre solutia cea mai buna pentru tipul de incalzire cel mai potrivit in functie de locuinta si de nevoi. Indiferent de metoda prin care veti dori sa va incalziti: centrale termice clasice, incalzire prin pardoseala, panouri solare,panouri radiante, centrale pe gaz, centrale cu combustibili solizi sau centrale electrice, compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai performante produse si cele mai bune servicii.

Nu trebuie decat sa ne contactati, un angajat al firmei noastra va prelua cererea dvs., iar el va va sfatui ce instalatii de incalzire sa folositi pentru a avea caldura dorita, dar in acelasi timp pentru a nu va afecta foarte mult bugetul.

Centralele pe combustibil solid

Centralele pe combustibil solid au in componenta cazane care produc energie termica prin arderea combustibilului solid (lemn, carbune). Acestea sunt o varianta viabila pentru zonele unde nu exista retea de gaze naturale, dar nu numai.

Intrucat centralele pe gaz incep sa nu mai fie foarte cautate, stiindu-se faptul ca gazul este o sursa epuizabila, este de preferat orientarea spre sisteme de incalzire ecologice, cum ar fi centralele pe combustibil solid sau panourile solare si radiante, fara a neglija insa si centralele electrice.

Echipa noastra asigura montajul si consultanta in montajul centralelor pe combustibil solid.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.