- Montare Obiecte Sanitare -

2Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora.

Montajele instalatiilor sanitare se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru constructii mari.

MONTARE OBIECTE SANITARE

Echipa www.instalatii-brasov.ro  executa montaj instalatii sanitare complete pentru: cazi de baie, cabine dus, saune, mobilier baie, seturi baie, etc.

Fie ca aveti nevoie de schimbarea unei chiuvete, de reamenajarea unei bucatarii sau dotarea completa cu instalatii sanitare a unei case sau apartament, www.instalatii-brasov.ro  va sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti in domeniul instalatiilor sanitare si nu numai (vezi sectiunea AMENAJARI).

Ca si etape in montarea obiectelor sanitare, echipa www.instalatii-brasov.ro urmeaza standardele impuse in domeniul montarii instalatiilor sanitare si anume:
•    proba de presiune a intregii retele de distributie a apei
•    dupa ce s-au terminat lucrarile, finisajul din incaperi, pentru a se evita degradarea obiectelor sanitare si a instalatiei de canalizare cu ocazia efectuarii acestor lucrari.
•    de aceea, toate fazele lucrarii de montaj obiecte sanitare (analiza de caz, proiectare, executie, mentenanta) sunt minutios pregatite si executate intr-un mod profesionist.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.