im_1

- Sisteme De Scurgere -

Va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii sanitare, cu experienta in domeniul instalatiilor atat pentru montaj-executie lucrare cat si pentru indrumare si proiectare a acestora.

Montajele instalatiilor sanitare se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru constructii mari.

SISTEME DE SCURGERE

Care este rolul sistemelor de scurgere (drenajul) intr-o locuinta?

In cele ce urmeaza, specialistii nostrii va vor raspunde la cateva intrebari cu care v-ati confruntat sau este posibil sa va confruntati pe viitor.
–    Ati avut neplacerea de a constata dupa o ploaie, ca apa balteste in curtea dvs.? 
Este un exemplu clasic din care reiese utilitatea unui sistem de scurgere (drenaj).
–    Cum se realizeaza un astfel de sistem de scurgere (drenaj)?
Iata si cum se proiecteaza un astfel de sistem de scurgere (drenaj): Pentru coborarea nivelului panzei de apa din sol si evacuarea acesteia, in jurul casei se monteaza o conducta colectoare sau strat de pietris, fiecare in parte constituind dren.

Nivelul de asezare a conductei colectoare sau a stratului de pietris este determinat de cota la care dorim sa fie panza de apa. Acest nivel este dictat de cota cea de jos a subsolului, pivnitei, garajului etc. In comert se gasesc tuburi de dren (conducte de scurgere ale apei) de diferite marimi a sectiunii.
–    Unde se colecteaza apa rezultata din procesul de drenaj?
Pentru a se realiza nivelul dorit al apei din sol, obligatoriu sistemul de scurgere (drenajul) trebuie racordat la reteaua de canalizare de colectare a apei pluviale sau se poate colecta intr-un bazin si refolosi in gospodarie.
–    Cum se proiecteaza un sistem de scurgere in cazul unui teren inclinat?
In situatia unui teren inclinat, sistemul de scurgere (drenajul) ajuta la stabilitatea terenului si la mentinerea constanta a nivelului apei subterane.

Pentru proiectarea unui sistem de scurgere (drenaj) orizontal, trebuie sa apelati la un specialist, de regula un hidrolog, care in functie de datele privind amplasarea geologica a terenului, a straturilor permeabile si impermeabile, a proprietatilor de filtrare a solului, compozitia granulometrica a stratului permeabil si a volumului precipitatiilor, poate intocmi un proiect fiabil de amplasare a unui sistem de scurgere (drenaj).

SISTEME DE SCURGERE  PENTRU LOCUINTE

im_1

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.